Gjeti 350 mijë euro në urban, pastruesja bën atë që nuk pritej me paratë

Gjeti 350 mijë euro në urban, pastruesja bën atë që nuk pritej me paratë, Një pastruese, e cila po pastronte një autobus të linjës urbane, ka gjetur një shumë të madhe parsh ndërkohë që punonte.

Thuhet se pastruesja, emri i të cilës nuk është bërë publik, ka gjetur plot 350 mijë euro brenda automjetit që po pastronte.

Por, ndërkohë që shumë prej nesh mund të ishte tunduar që t’i merrte dhe të niste një jetë të re, punonjësja ia ka dorëzuar policisë.

Mendohet se paratë i përkasin një pasagjeri që mund t’i kenë rënë ndërkohë që dilte ose në vendin ku ishte ulur.Rasti i rrallë ka ndodhur në një nga urbanët e Londrës, transmeton ditorja.