Gjermania në këmbë, Angela Merkel jep lajmin e madh, edhe shqiptarët që jetojnë atje i gëzohen!

Gjermania në këmbë, Angela Merkel jep lajmin e madh, edhe shqiptarët që jetojnë atje i gëzohen.
Qeveria gjermane ka arritur një kompromis për rritjen e pensioneve për pensionistët me të ardhura të ulëta. Plani i Qeverisë gjermane do të mbulojë gjithashtu punonjësit me të ardhurat më të ulët, të cilët kujdesen për fëmijët ose të afërmit, pa specifikuar detaje. Plani, i cili përfshin ata që marrin më pak se 1,250 euro ose çifte që marrin së bashku jo më shumë se 1,950 euro në muaj, do të hyjë në fuqi në…per me shumee, k1ikojeni meposht re;klamn dhe n’diqni videeon, deklaraten