Gjermania kërkon vetëm këtë kusht nga shqipëtarët që duan të shkojnë të punojnë atje?

Gjermania kërkon vetëm këtë kusht nga shqipëtarët që duan të shkojnë të punojnë atje?
Tashmë dihet se shumë vetë presin për një vizë pune për të ardhur në Gjermani.

Po si qëndron puna aktualisht me dhënien e vizave në ambasada?(Hape-ree.klamn, dhe shikoo-videon, e lajmit),Dhe, a po e ndryshon kriza e nevojën e Gjermanisë për fuqi punëtore nga jashtë?
Vetëm pak muaj më parë, më 1 mars 2020 hyri në fuqi ligji për fuqinë e kualifikuar punëtore në Gjermani. Ai do duhej t’ua lehtësonte qytetarëve nga vendet e treta jashtë BE ardhjen me punë në Gjermani.