Gjermania hapi 70mije vende pune per te huajt, me kontraten mun ta merrni vizen brenda pak diteve

Gjermania hapi 70mije vende pune per te huajt, me kontraten mun ta merrni vizen brenda pak diteve.Duke iu referuar shifrave nga Agjencia Federale e Punës, “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung” në korrik të këtij viti, numri i të punësuarve në Gjermani u rrit me 70mijë vetë krahasuar me një vit më parë.

I njëjti burim sqaron se, gjysma e tyre, apo rreth 370 mijë vetë janë të huaj per te aplikuar.Shtypnii poshtte re.klamn per te aplikuar dhe informuar me gjeresisht.