Gjermani Pritet ky Vendim i ri për Fundvit, Ja çfarë do të ndodhë…

Me këtë, sipas medieve të huaja, do të ofrohej një relaksim i kufizimeve të vendosura për shkak të cor onavir usit për të lënë familjet dhe miqtë të festojnë së bashku, tregoi një projekt propozim të martën.

Siç thuhet më tej, kryeministrat e shteteve do të diskutojnë planet e tyre me Kancelaren Angela Merkel të mërkurën.Kryebashkiaku i Berlinit, Michael Mueller, i tha televizionit ARD se ishte i bindur se masat, për të cilat është rënë dakord nga udhëheqësit të hënën vonë, do të miratohen.

Gjermania mbylli baret, restorantet dhe vendet e argëtimit më 2 nëntor për një muaj. Shkollat dhe dyqanet mbeten të hapura ndërsa tubimet private janë kufizuar në maksimum 10 persona nga dy familje.

Përveç kësaj, fi.shekzja rr et do të ndaloheshin në vendet publike në prag të Vitit të Ri për të shmangur mbledhjen e një numri të madh të njerëzve.