Gjermani Planifikohen kufizime të reja bllokuese, Ja çfarë pritet të vendoset…

Shtetet gjermane po bëjnë presion për një zgjatje të mbylljeve dhe kufizimeve gjithëpërfshírëse deri në dhjetorPërpara një konference me kancelaren Angela Merkel të mërkurën për të koordinuar përgjigjen e vendit ndaj pan./demisë.

Propozimet e tyre sugjerojnë reduktimin kufirit të pjesëmarrjes në tubime në dy familje deri më 20 dhjetor, me rregulla potencialisht më të lirshme për periudhën e festave.

Rregulla më të rrepta për mbajtjen e maskave dhe karantinës në shkolla janë gjithashtu në shq yrtim.Kryeministrat gjermanë propozuan.

Gjermani Planifikohen kufizime të reja bllokuese, Ja çfarë pritet të vendoset…Gjithashtu, ndalimin e físhekzj arrëve, që lëshohen tradicionalisht në Gjermani gjatë periudhës së Vitit të Ri.