Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, kur e hapii ate mbeti pa fjale, ja çfarë ishte (VIDEO)

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.Pasi që nxori arkën jashtë gropës ai lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte.Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë? Dhe ja cfare kishte brenda saj, ai mbeti pa fjale kur e hapii, k1ikojeni posht videon, dhe shikojeni.