Gili Vishet Si Nuse, Vathët E Saj ‘Gjigantë’ Morën Gjithë Vëmendjen

Gili është një këngëtare tejet e dashur për publikun.
Ajo është pjesë e skenës që një kohë të gjatë dhe përherë ka qenë shumë e përfolur.

E pas dobësimit, Gili po shfaqet gjithnjë e më tërheqëse.
Sot, ajo ka publikuar një foto ku shihet se është zbukuruar si nuse e vathët e saj janë ata që morën gjithë vëmendjen.K1ikko posht re!klamn dhe shikoji,pamjet.