Gëzim! Një nga vajzat e jetimores vishet me fustan të bardhë, kjo do të ndodhë në telenovelën që ka fiksuar shqiptarët

Gëzim! Një nga vajzat e jetimores vishet me fustan të bardhë, kjo do të ndodhë në telenovelën që ka fiksuar shqiptarët.

Mesude shkon në shtëpinë e Nazanit dhe e rreh e xhindosur që dëshmoi kundër Kemalit. Nazan e kërc ënon Mesuden se do thërrasë poli cinë.Serkan mëson se vajzat e jetimores janë qël luar. Bashkë me Nazanin dhe Defnen nisen për në spital.
Edhe Gynej dhe Xhenk mësojnë lajmin tr onditës. Djemtë shpërt hejnë në lot kur arrijnë në spital dhe mësojnë se vajzat janë në ope racion. Kemal futet në qeli me f rikën se do e vr asin. Feride tro nditet kur mëson se vajzat janë në gjendje të rëndë dhe duhet të përgatiten për më të keq en, dhe..hape posht,katrorin dhe vazhdon teksti.