Genta ka shtuar peshë? Me këtë fustan po duket shumë e shëndoshë

Genta në këtë fustan po duket shumë e shëndoshë.Në mesin e këngëtareve që do bëhën nëna vitin 2021 është edhe këngëtarja Genta Ismajli.

Është thënë se këngëtarja është shtatzënë ani pse ajo po ruhet e nuk po e ekspozon barkun shumë.Ajo dhe Usta janë duke e vazhduar jetën e tyre të zakonshme deri sa të vijë në jetë foshnja e t’ju ndryshojë pak stilin e jetesës.

E në një foto që ka postuar këngëtarja veshur me një fustan të kuq vërehet se Genta ka shtuar dukshëm peshë.Sigurisht kjo nga efekti i shtat./zënisë.

Genta në këtë fustan po duket shumë e shëndoshë. Në mesin e këngëtareve që pritet qe te bëhën nëna vitin 2021 është edhe këngëtarja Genta Ismajli,transmeton ditorja.