Gazetarja Ιtaliane Τregon Αrsyen Ρse i Ρëlqen Ѕhqiptarët Ѕepse Јaηe…


Gazetarja Ιtaliane Τregon Αrsyen Ρse i Ρëlqen Ѕhqiptarët Ѕepse Јaηe…Gazetari Enrik Mehmeti ka publikuar në rrjetet sociale një video ku gazetarja dhe spikerja e njohur e Rai News, Laura Tangherlini zbulon arsyen se përse pëlqen Shqipërinë dhe shqiptarët.

Ndër të tjera Laura ka kënduar dhe një këngë shqiptare me titull “Sa i dua lulet”, të cilën ajo tregoi se ja ka mësuar një ndër shoqet e saj më të mira Frida, eshte shprehur ajo,ditorja.