Fu.tet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Fu.tet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë, ky vertet eshte nje rast interesant ku nje burre u befasua nga ajo qe pa brenda ne bunker,hape-re.klamiimin, dhe shikoo-videon.

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dramatik në jetën e tij.

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në emigracion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes. Por duket se rastësisht ka zbuluar tradhtinë.

Po ju tregoj një histori që u zbulua së fundmi në fshatin tonë. Një banor i fshatit u kthye para pak ditësh nga emigracioni. Por pas kësaj plasi sherri në familje. Dhe e dini pse; ai kishte hyrë rastësisht për të bërë nevojat personale në një bunker afër fshatit tonë, por rastësisht gjen kartën e identitetit të bashkëshortes së tij. Shkon në shtëpi dhe e pyet gruan se ku e kishte kartën. Por ajo justifikohet se i kishte humbur. Ai i tregon vendin se ku e kishte gjetur dhe e ka pyetur se çfarë ka dashur atje. Dhe gruaja i është përgjigjur për të njëjtin qëllim; për nevoja personale. Por ai nuk e ka besuar dhe mendon se e ka tradhtuar. Ndaj i është drejtuar gjykatës për divorc.