Ftoi shokët për ditëlindje por askush s’i erdhi, vogelushit te p ikelluar i vjen s urpriza qe ka prekur boten

Ftoi shokët për ditëlindje por askush s’i erdhi, vogelushit te p ikelluar i vjen s urpriza qe ka prekur boten.

I ulur në tavolinë i vetëm, pa miq, i rrethuar nga pjata të zbrazura në ditën e tij të lindjes. Kjo është pamja e të birit që një nënë nga Arizona ka shp ërndarë në Fb. Në foto i vogli Teddy Mazzini, i cili kishte ftuar 32 shokë klase për drekë në një piceri, duket teksa i pret ata me padurim dhe tr ishtim që të vijnë.

Fotografia, e cila është dërguar nga nëna e vogëlushit tek një gazetar lokal, ka pasuar me një efekt s urprizues. Teddy ka marrë më qindra e mijëra urime në FB nga njerëz të ndryshëm nga e gjithë bota, por si të mos mjaftonte kjo, skuadra e NBA, Phoenix Suns, ka ftuar të voglin që të festojë ditëlindjen me ta.