Fshatari po punonte token gjen nje arke, habitet nga ajo qe gjen brenda kur e hapen

Fshatari po punonte token gjen nje arke, habitet nga ajo qe gjen brenda kur e hapen.
Një arkë mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.
Video e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, para, dhe pajisje të tjera.
Arka ishte plot përmbajtj, Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit, n azist ja dhe video shtype re’klamn dhe shiko, videeon.