Fredin që kishte baba Jovan Bregun dhe që donte Elsën e kujtoni? Ja si duket ai pas kaq shumë vitesh

“Pallati 176” është një ndër komeditë më të ndjera, më nostalgjike dhe më të dashura.


Batutat e njëpasnjëshme si dhe artistët brilantë që luajtën në të, bënë histori në teatrin shqiptar.Përpos të madhit Roland Trebicka, në rolin e Jovan Bregut, apo të madhes Violeta Manushi, në rolin e teto Ritës edhe artistët e tjerë nuk mbeteshin prapa. Fredi i luajtur nga Gëzim Rudi, ishte një tjetër personazh, jo vetëm simpatik.Por si duket sot aktori pasi kanë kaluar 35 vite nga shfaqja e premierës së asaj kohe.