Fotot “zhgënjyese” që personazhet e ekranit nuk do donin të shihnit, si kanë qenë vite më parë

Fotot “zhgënjyese” që personazhet e ekranit nuk do donin të shihnit…

Si kanë qenë vite më parë, A i mbani mend personazhet e televizionit vite më parë, apo ju ka shkuar ndonjëherë në mendje të bëni një paralelizëm se si kanë qenë ata në të vërtetë?

Një galeri fotosh e botuar në gazetën Shqiptare para 12 vitesh pikërisht në vitin 2008 vjen dhe ju çon pas në kohë, duke ju njohur me personazhet dikur. Këto fotografi janë shkrepur gjatë natës së “Super Model of the World”, moderuar nga Arbana Osmani,ditorja.