Fotot/ U Bë Burrë Tani! Ja Cili Është Djali I Inva Mulës Dhe Pirro Çakos, Ka Lënë Edhe Shkollë Për T’u…


Ai është i biri i 2 prej emrave të mëdhenj në botën e muzikës shqiptare, djali i sopranos Inva Mula dhe kompozitorit Pirro Çako.Nuk mund të ndodhte ndryshe, Antoni Çako ka trashëguar nga familja e tij genin e artistit dhe kjo pa nxitjen e prindërve.

Më pas Antonio përfundoi shkollën për muzikë elektronike në kryeqytetin britanik dhe tani synon të bëjë festivale si ato të disa prej producentëve dhe Dj më të famshëm në botë, të cilët kanë qenë dhe frymëzimi i tij.Më siguri, duke njohur dhe prejardhjen e artistit, nuk do vonoj shumë ta shohim në festivalet e mëdha botërore.

U Bë Burrë Tani! Ja Cili Është Djali I Inva Mulës Dhe Pirro Çakos, Ka Lënë Edhe Shkollë Për T’u…Përsa i përket pamjes së jashtme, ndoshta në shikim të parë as nuk do ta besonit se ai është djali i Inva Mulës dhe Pirro Çakos.Antonio ka një pamje mjaft ekstravagante, i mbushur me tatuazhe dhe tani me flokët e gjata duket mjaft stil dhe i përshatur me jetën e tij në Paris.Nuk mund të ndodhte ndryshe, Antoni Çako ka trashëguar nga familja e tij genin e artistit dhe kjo pa nxitjen e prin dërve,ditorja.