(Fotot Të Rralla) Njihuni Me Çiftin Që Ka 19 Fëmijë

(Fotot Të Rralla) Njihuni Me Çiftin Që Ka 19 Fëmijë.

Familja Bates nga Tennessee i SHBA-ve, ka jo pak po 21 anëtarë. Gil 55-vjeç dhe Kelly 53-vjeçe, kanë 19 fëmijë. Nëntë djem dhe dhjetë vajza. Ato janë martuar në vitin 1987, kohë kur Gil ishte 22 vjeç, ndërsa Kelly 21-vjeçe.Një vit pas martese, në jetë erdhi fëmija e tyre i parë Zachk. Tanimë familja Bates formohet nga Zavh, 31-vjeç, Michaella, 30 vjeçe, Erin, 29 vjeç, William, 28 vjeç, Nathan, 26 vjeç, Alyssa, 25 vjeçe, Tori, 24 vjeç, Trace, 23 vjeçe, Carlin, 22 vjeçe, Josie, 20 vjeç, Katie, 19 vjeçe, Jackson, 18 vjeç, Warden, 17 vjeç, Isiah, 15 vjeç, Addallee, 14 vjeçe, Ellie, 13 vjeçe, Callie-Anna, 10 vjeçe, Jud, nëntë dhe Jeb, tetë vjeç/e. Vlen për t’u theksuar fakti që asnjëri prej fëmijëve nuk është binjakë ѕhtуре-hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo,pamjen.