Fotot/ Këta Janë Prindërit E Melekut Të Vogël Që Fiksoi Shqiptarët Para Televizorit, I Ngjan Më Shumë…

Aktorja e njohur turke Beren Gökyıldız ka rrë mbyer një pëlqyeshmeri të madhe me rolin që ka në serialin turk ‘Anne’. Një zonjushë e vërtetë: Shihni sa është rritur Melek e serialit “Nënë”

E njohur përbrenda kësaj telenovele si ‘Melek’ ani pse fëmijë ka bërë për vete shumë fansa me interegjencën dhe talentin që ka.

Fotot/ Këta Janë Prindërit E Melekut Të Vogël Që Fiksoi Shqiptarët Para Televizorit, I Ngjan Më Shumë…Në serial ajo ka dy nëna, atë biologjike dhe atë që i është gjendur në situatat më të vështira, e nënën e saj simpatike të cilën e ka në realitet jeni njohur më parë.