Fotoja/ I dha fundd jetes pasi ish-burri i mori vajzës dhe ia çoi në Itali, kjo është shqiptarja që nuk i duroi dot zemra

Fotoja/ I dha fundd jetes pasi ish-burri i mori vajzës dhe ia çoi në Itali.

Shkak për aktin ekstrem mësohet të jetë bërë fakti që Gjykata i kishte hequr kujd estarinë e vajzës për t’ia dhënë bashkëshortit.

Por jo vetëm kaq, por bashkëshorti e kishte marrë vajzën 12 vjeçare me vete në Itali. Një vendim Gj ykate shumë i çuditshëm që ka sjellë dhe këtë t ragjedi.Po kush ishte Elona Dauti?

Ajo punonte në Bankën Kombëtare Tregtare të Sarandës si ekonomiste, duke qenë një profesioniste e zonja, si dhe ishte banore e lagjes nr 4, ku njihej si një zonjat më të respektuara dhe e dashur për banorët.