Fotografja gjen shtëpinë e braktisur në pyll – hap derën dhe befasohet nga ajo qe sheh

Kjo është një histori e Leslie David nga Ontario, Kanada, e cila është një grua në ndjekje për aventura.
Përveç kësaj, Leslie është një fotografe e pasionuar që vetëm pelqen duke marrë fotografi të shtëpive të braktisura dhe bën një karrierë të saj.
Një nga këto aventura kohët e fundit i solli asaj habinë e jetës, pasi Leslie zbuloi një shtëpi të braktisur tashmë në rrënoja. Sapo ajo huri në shtëpi, ajo gjeti atë që ajo kurrë nuk priste që do të shihte, shtypeni reeklaamn dhe hapen,fotot.