Foto- I zhd ukur prej kohësh/ Shpat Kas api shfaqet në krahët e brunes simpatike, kush është ajo?!

I zhd ukur prej kohësh/ Shpat Kas api shfaqet në krahët e brunes simpatike..

Shpat Kasapi, dikur një prej emrave më të dëgjuar e më të preferuar të femrave shqiptare ka nisur një histori të re dashurie.

Prive ka publikuar dy foto ky Shpati shihet nën shoqërinë e një vajze brune dhe mjaft simpatike, teksa janë ulur në një nga lokalet e Shkupit.Sipas të njëjtës medie, vajza në fjalë quhet Selvije. Ajo, dikur ka qenë make-up artiste dhe kishte sallonin e saj të bukurisë, ndërsa prej një viti frekuenton këngëtarin shqiptar.