Flori Mumajesi befason me deklaratën për Fifin pasi i bie të fikeet ”Ti nuk ke lidhje me…

Flori kolegu dhe miku i saj është pjesë e atyre që e mbështetën publikisht dhe për ta bërë zgjodhi pak nga kënga e tyre që akoma se ka parë dritën e publikimit.

E mira Fifula që sot më shumë se kurrë të gjithë po flasin për ty edhe pse ti ske lidhje me helmin brenda tyre, menduan se interneti u jep mundesinë të ndihen superior të mënçur, madje dhe Artistë.

Këtu u rritëm e këtu jetojmë, këtu në vendin tim e në vendin tënd ku unë e ti gabojmë, Një këngë krijuar nga aty në atë shtëpi, që në çdo rast do të jetë e perkohëshme, shkruan Flori.