Flet për herë të parë Mjekja shqiptare që mori Vak/sinën, Ja çfarë thotë

Mjekja shqiptare që jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara, Irida Molla, ka folur rreth eksperiencës së saj të vak sinimit ndajko vi d Ajo tregoi se nuk e ka kaluar vir usin ndaj edhe e ka bërë vak sinën.Për fat të mirë e për të gjitha ata që i tremben aplikimit të vak/sinës ka treguar se nuk ka pasur asnjë efekt anësor.

Veç dhim/bjes së vendit të shpimit.“Ndihem fizikisht shumë mirë, pak ndjeshmëri dhimbje tek vendi i njeksionit, që është normale. Asnjë simp/tomë apo efekt anësor. Jam e lumtur, e gëzuar, është arritje e madhe, jam e privilegjuar të jem pjesë e këtij procesi. Jo asnjë efekt.

Këto janë raportuar në vaksinën e Pfizer si elemente minimale, temperaturë më pak se 24 orë, kanë kaluar tashmë dhe nuk kam. Janë dy doza, në 3 javë. Kemi parë dhe hum/bje jete, edhe kolegë, ka lënë dhe impresion të thellë. Jemi përpara një drite në fund të tunelit.

Indikacionet janë që dhe ata që e kanë kaluar, apo që po e kalojnë, ta marrin vak/sinën, s’krijon asnjë problem.Imuniteti që arrihet është më i lartë në antitrupa se ata që e kanë kaluar, indikacioni është që duhet marrë, ndoshta më vonë por duhet.