Fituesii i 100 milioneve në “Big,Brother” i kata.ndisur si mos më keq,Mezi po mbijetojj, ja cfare me ka ndodhur…

Anaid Kaloti, fitues i “Big Brother Albania”, ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në “Ftesë në 5”.Në studio po flitej mbi të ardhurat ekonomike dhe fenomenit, që të rinjtë jetojnë me lekët e prindërve.

Kjo temë nxiti debatin mes Anaidit dhe profesorit Edomond Dragoti.Anaidi tha se nuk është e lehtë për të jetuar në vendin tonë, ai punon 12 orë në ditë dhe e ka shumë të vështirë të mbijetojë.

Më tej ai iu drejtua profesor Dragotit, duke i thënë se jo çdo fëmijë kanë fatin e fëmijëve të tij, pasi shumica e kanë shumë të vështirë sipas Anadit “për të nxjerrë bukën e gojës”.