Firma Kosovare Në Gjermani Kërkon 70 Punëtor, Kaq Është Paga Mujore, Ja Numri Kontaktues

Një kosovar që ka firmë në Gjermani po kërkon punëtorë nga Kosova.
Ata do punojnë 8 orë në ditë, do të iu sigurohet banimi dhe do të paguhen prej 1500 deri në 1700 euro. Xhabir Mziu, pronar i Firmës “XM Bau GmBH”, ka thënë se po kërkon 70 punëtorë që kanë përvojë me knauf. Firma gjendet ne Hannover të Gjermanisë.
Ja dhe detajet e punes, duke k1ikuar videon, meposht hapen,te dhenat per pune.