Fifi vjen prap në shtëpinë e BB, Vëllai i madh habit banorët me..

Diellin e kom hup me to edhe veten, Fifi u rikthye në shtëpinë e Big Brotherit dhe emocionoi banorët. Vëllai i madh vendosi të surprizojë shtëpinë, duke rikthyer Fifi, këtë herë përmes të shtëpisë me këngën e saj më të re.

Disa lotuan, si Arjola, të tjerë e kënduar, ndërsa kishte edhe nga ata që u çuan në këmbë. Sigurisht Fifi nuk u kthyer prej vërteti, pasi ishte vendimi i saj të largohej, por muzika shkon kudo, dhe dihet qe ajo eshte shume shoke me disa prej aty.