Fifi u largua nga shtëpia e BB, Arbana Osmani duartrokitet për mënyrën se si e..

Dje ka ndodhur një situatë e pazakontë dhe e veshtiree Fifi hu mbi ndjenjat. E në fakt, jo pa arsye. U desh që emisioni të ndërpritej dhe të ndërhynte ekipi mjekësor derisa Fifi u qeteesua.

Ndërkohë të gjithë banorët u habiteen nga një situatë që nuk kishte ndodhur më parë. E gjitha kjo ndodhi dhe asnjë moderator nuk do të donte të gjendej në vendin e Arbana Osmanit, por duhet thënë ajo e menaxhoi situateen më së miri.

Fillimisht e lanë Fifin të qetësohej, teksa Arbana pyeste banorët nëse qëndrimi i këngëtares duhet të vazhdonte, dhe a do të vazhdonte loja të ishte e barabartë për të gjithë.