Feston sot ditëlindjen : Ja sa vjec mbush aktori i humorit, i urojmë një jetë të gjatë dhe të lumtur

Në të gjithë fotot që ajo ka publikuar ata shihen të dashuruar njësoj si ditën e parë me njëri-tjetrin.“Momentet më të lumtura në jetë i kam kaluar me ty dhe prej teje.

Sot ti feston 35-vjetorin, por shpirti yt vazhdon të jetë 3.5 vjeç. Ti që nuk lodhesh kurrë, ti që gjithmonë bën më shumë dhe për veten mendon në fund.

Sytë më me dritë që kam parë. Kraharori i paqes, aty ku mbështetem pa frikë. Do të më mungoje edhe nëse nuk do të takoja kurrë”, shkruan Xhensila përkrah fotove me Besin.

Sot ti feston 35-vjetorin, por shpirti yt vazhdon të jetë 3.5 vjeç. Ti që nuk lod hesh kurrë, ti që gjithmonë bën më shumë dhe për veten mendon në fund.