Feston sot ditëlindjen, a e dini sa vjeç mbush Mirani?


Në vetëm 6 vjet karrierë aktori Akin Akinözü ka triumfuar në Turqi dhe tani edhe në gjysmën e botës, falë suksesit të serialit “Hercai”.

Akin Akinözü duket se ka qenë i paqartë gjatë gjithë jetës së tij për të qenë aktor, dhe ai studioi matematikë në Shtetet e Bashkuara.Gjatë qëndrimit të tij në atë vend, është e vërtetë që aktori filloi të stërvitej në teatër. Me kthimin në vendin e tij, ai vendosi të ndryshojë kursin dhe bëri debutimin e tij me filmin “Azrael”.

Suksesi i tij i madh deri më tani ka qenë ‘Hercai’.Akin mbush 30 vjeç këtë të martë dhe ne kemi vendosur të festojmë përvjetorin e tij duke kujtuar disa nga imazhet e tij më tërheqëse.Feston sot ditëlindjen, a e dini sa vjeç mbush Mirani,ditorja.