Festoi ditëlindjen : As që u shkon në mendje se sa vjec mbushi dje Aurela Gaçe

Nuk dimë t’ju themi me siguri se kur daton ngjitja për herë të parë në skenë e Aurela Gaçes..

Por jemi shumë të lumtur që është pjesë e saj dhe vazhdon t’i japë kaq shumë muzikës shqiptare. Vajza vlonjate është dalluar që në fillimet e saj për zërin potent.

Sensin e humorit me të cilin ka bërë për vete me qindra fansa jo vetëm në eventet ku merr pjesë, por edhe në gëzimet e ndryshme familjare. Këngëtarja e njohur festoi datëlindjen dhe sigurisht që urimin e parë e ka nga vetja për vete.

Me një foto tipike prej Aurele – pra, plot ngjyra dhe energji në një imazh të vetëm, këngëtarja e ka nisur kështu shkrimin e saj: “Sot, 46.”,transmeton ditorja.