Femrat çme nden për të, kjo është bashkëshortja e arabit më të bukur në botë… (Foto)

Fotografi dhe modeli Omar Borkan Al Gala njihet pothuajse në gjithë botën. Për shkak të bukurisë, Arabia Saudite e ka përzënë.

Numëron më shumë se 1 milionë ndj ekës në ‘Instagram’ dhe është mjaft i pëlqyer, sidomos për femra.Ai ka postuar në rrjetet sociale një foto me bashkëshorten.

Por ndj ekësit nuk e kanë konsideruar të bukur atë, krahasuar me bukurinë e Omar, ja dhe nje foto e tyre ku duken se bashku shume te lumtur.

Ai Numëron më shumë se 1milionë, ndj ekës në‘Instagram’ dhe është mjaft i pëlqyer, sidomos për femra. Ai ka postuar në rrjetet sociale një foto me bashkëshorten, trasnemton ditorja.