Fazilet u martua me aktorin e njohur, burrin e saj te gjithe e njihni, ja kush eshte (Foto)

Nazan Kesal po vazhdon të jetë një aktore shumë e suksesshme nga kinematografia turke.
Është roli i ‘Faziletit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ai që e bëri të njohur si në publikun turk ashtu edhe të huaj. Fazileti është shumë e përfolur edhe për jetën private. Ajo është e martuar me aktorin e njohur, Ercan KEsal, dhe në imazhin e fundit bashkë ata shfaqen si dy adoleshentë, shtypenii re,klamnpamjen mëposhtë dhe shikoje pamjen të plotë.