Fantastikee/ 21,500 Euro Nëse Shkoni Për Të Jetuar Në Këtë Fshat Të Zvicrrës


21,500 Euro Nëse Shkoni Për Të Jetuar Në Këtë Fshat Të Zvicrrës. Albinen është një fshat i vërtetë nga përrallat dhe autoritetet e këtij vendi vendosën të ofrojnë 21,500 euro për secilin person që vjen të jetuar aty. Kjo është një politikë, e cila vitin e kaluar entuziazmoi banorët e Evropës.

Dhe të cilën qeveria e qytetit në dhjetor 2017 vendosi ta zbatojë në mënyrë që të përballen në mënyrë aktive me emigrimin e popullsise, ky eshte nje rast shume i mire per ata qe duan te punojne dhe jetojne ne zviicer,ditorja.