Fantastike/ Vjen lajmi shum i mirë, Pritet që të lehtësohen masat, orari i lëvizjes zgjatet

Fantastike/ Vjen lajmi shum i mirë, Pritet që të lehtësohen masat, orari i lëvizjes zgjatet. Bordi Këshilldhënës për menaxhimin e pand emisë nesër pritet t’i rekomandojë Qeverisë së Kosovës masat e reja ndaj ko ronaviru sit.

Mësohet se nga data 23 dhjetor deri më datën 3 janar nuk do të ketë renditje të komunave në zona.Sipas kësaj lëvizja e lirë pritet të zgjatet deri në orën 22:00.

Meshat nëpër kisha do të ndalohen për festa. Po ashtu nuk do të lejohet grumbullimi i më shumë se pesë personave në sheshe.

Nesër ato pritet për t’u vendosur dhe për t’u votuar në Qeverinë e Kosovës. Bordi vlerëson se situata epidemiologjike në Kosovë mbetet më e mire.