Fantastike: Kardiologu i Njohur, Nëse nuk doni që mushkërittë tuaja të demttohen për shkak të vir usit, pini këtë çdo ditë

Unë ju këshilloj të bëni gjimnastikë të lehtë çdo mëngjes dhe më pas të ecni. Kur jeni jashtë dhe vetëm, hiqni maskën dhe merrni frymë. Lejoni trupin të marrë oksigjen. Kur të jeni jashtë, merrni frymë thellë.

Eshtë e pakuptimtë. Maska parandalon rrjedhjen e oksigjenit.Kur jeni jashtë dhe kur lëvizni, hiqni maskën, lejoni që trupi të marrë frymë lirshëm (duke pasur parasysh ajrin e ndotur, sidoqoftë, rekomandimi mbetet të vishni mas.kën mbrojtëse vazhdimisht dhe të mos e përdorni maskën vetëm kur ajri është i pastër, në oborrin tuaj, tarracën ose në mal.

Vishni mas.ka ​​në ambiente të mbyllura. Kërkimet tregojnë se maskat parandalojnë rrjedhjen e oksigjenit në tru, kështu që fëmijët do të kenë zhvillim të zvogëluar mendor.

“Këshilla ime është që të gjithë të pinë: vitaminë C, vitaminë D dhe aspirinë . Aspirina është e detyrueshme dhe duhet të merret në mbrëmje. Kjo do të paran.dalojë kola/psin e mushk/ërive,ditorja