Eshte plot 43 vjece dhe sa vjen e rinohet : Behet fjale per Zhaden, aktoren e njohur

Eshte plot 43 vjece dhe sa vjen e rinohet : Behet fjale per..

Emri “Zhade” do të mbetet gjatë në kujtesën e secilit. Seriali brazilian “El Clone”, ka qenë një nga serialet.

Më të ndjekura në trojet shqiptare te aso kohe.Madje “dashuria” për këtë serial pati shkuar aq larg saqë u patën krijuar edhe produkte ushqimore më fotografitë e tyre dhe shume reklama te tjera te kesaj natyre.Ka shumë vite që ky serial ka mbaruar, dhe kasti i këtij projekti kanë vazhduar me seriale tjera.

Por aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve. Ajo sot është 43 vjeçare dhe vazhdon të jetë në formë.