Erza Ramuka: Pom Vjen K eq Por Un Nuk Muj Me Jetu Në Kosovë Me 2 Mijë Euro Pagë


Aktorja e njohur Erza Ramuka e ftuar ne emsionin Kosovë Show ka folur jete rreth se saj private dhe asaj të aktrimit. 18 vjecarja nga Hani i Elezit tha se Kosova eshte vend i shtrejt dhe ajo nuk i mbulon kerkesat e veta me një page prej 2 mijë eurove.

Erza tha: ‘Mua nuk me dalin 2 mijë euro në muaj, se unë kam qef me dal me shoqëri, me ble rroba, me shetit dhe 2 mijë euro janë shumë pak për mua.Erza Ramuka: Pom Vjen Keq Por Un Nuk Muj Me Jetu Në Kosovë Me 2 Mijë Euro Pagë,ditorja.