Era e madhe pritet të shkaterronn Gjermanin, 200 KM/h Oragani Sabine po kalon

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman. Uragani “Sabine”, i cili gjithashtu do të përshkojë edhe Mbretërinë e Bashkuara nga Oqeani Atlantik pasi fiton forcë, ja dhe video, se cfare po ndodhe ne gjermani, duke k1ikuar me posht videon,shikoni pamjet.