Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë

Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë.

Eni Çobani është padyshim një nga figurat më të dashura të televizionit.Megjithatë edhe pse të gjithë e njihni Enin dhe familjet, që ajo ka ndërmjetësuar, ju ende nuk e njihni bashkëshortin e saj simpatik. Eni ka nisur pushimet me dashurinë e saj dhe familjen dhe ka postuar edhe foto me të, kështu ndoshta për herë të parë do të njihni bashkëshortin e saj,k1iiko-re.klamnn, dhe shikoo-videeon.