Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë


Eni Çobani është padyshim një nga figurat më të dashura të televizionit. Kjo jo vetëm për llojin e emisionit që ajo trajton, por edhe për thjeshtësinë e saj.Megjithatë edhe pse të gjithë e njihni Enin dhe familjet, që ajo ka ndërmjetësuar.

Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë. Ju ende nuk e njihni bashkëshortin e saj simpatik.Eni ka nisur pushimet me dashurinë e saj dhe familjen dhe ka postuar edhe foto me të, kështu ndoshta për herë të parë do të njihni bashkëshortin e saj,Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë.