Engji viziton dajët, njihuni me vëllezërit e Shyhretes (Pamje)

Engjëllusha Salihu është emri i këngëtares shumë të njohur kosovare.
U bë e njohur nga publiku si vajza e Shyhrete Behlulit e më vonë u bë edhe vetë këngëtare.
Engji është shumë aktive po postime të ndryshme në rrjete sociale. Sot, ajo se ka shkuar tek dajët dhe ka ndarë me ndjekësit e saj një foto me vëllezërit e Shyhretes,shtypnii ne re,klaam dhe menjeher, hapen fotot e tyre.