Endrit Thaçi Kapet ‘Mat’ Me Modelen Nga Prishtina Ne…

Endrit Thaçi Kapet ‘Mat’ Me Modelen Nga Prishtina Ne.

Endrit Thaçi kapet ‘mat’ me modelen nga Prishtina ne… Endrit Thaçi gjithmonë ka qenë pjesë e mediave rozë kjo per arsye se ai është djali i presidentit të vendit.

Endriti para disa ditësh është kapur mat me modelen nga Prishtina në Prevallë..Endriti zbret nga makina e tij Range Rover, së bashku me të është edhe modelja e njohur.Jeta e tij eshte gjithmon atraktive dhe tani si duket eshte ne lidhjee tjeter.