Elvis Naçi bëhet transparent , tregon sa para ka fituar nga videot në vitin 2020!

Elvis Naçi live në emision bën transparenc dhe tregon sa para merr nga yout.ube brenda një viti.Varësisht punën që ai bën fitimet e tij varijojn nga 80-87 mijë dollar në vit.

Ai në emisionin e tij Shqipëtaret per shqipëtarët thotë : ‘ Jepni nga pak sepse Zoti do të na i shtojë dhe m’ka bëre pershtypje në muajin nëntor.

Unë kam fituar 10mije e 39 dollar, Është fakt se kush jep Zoti ia shton’. Ai tregon se në vitin 2020 ka fituar 87 mijë dollar bashk me kompaninë që e menaxhon kanalin e tij.