Eli Fara Τha se Veliaj e Κa Βërë Tiranën Μë Μirë se Amerika, Gazetari e Τall Κeq: E di që të zë Βarku nga…

Tashme fushata e ps ka nisur dhe ata do bejn cmos te marrin mandatin e 3 edhe pse ata tashme po e ndjejne eren e ndryshimit.Tashme fushata e ps ka nisur dhe ata do bejn cmos te marrin mandatin e 3.

Edhe pse ata tashme po e ndjejne eren e ndryshimit. Postimi:
U gëzua Leko kur mësoi se Eli Fara e paska shtëpinë pranë tij. -Do i bësh ndonjë vizitë?- e ng acm ova.

-Jo,jo. Do shkoj të paguaj taksat e bashkisë. -Taksat?! -Mos u çudit. Sa të sorollatem nëpër zyra poshtë e lart ia çoj direkt. Se atje do shkojnë prapë ato para. Pse t’ia vonoj,-tha Leko i kënaqur.