Eksperti i njohur: Ja data kur do te vij edhe vala e 3 e ko vi d, mos mendoni se ka mbaruar

Një prej tyre është Britania e Madhe, e cila tani po shkon drejt valës së tretë, paralajmërojnë shkencëtarët.Pas relaksimit të kufizimeve të pan demisë gjatë festave, ata kanë fr ikë se mund të çojë në një valë të tretë të pan d emisë.

Së bashku me transmetimin në rritje dhe vd. ek jet e panevojshme.Qeveria ka njoftuar se familjet në vend do të jenë në gjendje të mblidhen në grupe në shtëpi të çdo madhësie gjatë festtave.

Por shkencëtarët pretendojnë se ky plan pothuajse në mënyrë të pashmangshme do të rezultojë në një rritje të rasteve të reja.

Disa ekspertë kanë paralajmëruar fuqimisht kundër inkurajimit të familjeve për t’u mbledhur brenda në dimër – dhe ky sugjerim nuk është vetëm për Britaninë e Madhe, por gjithashtu i zbatueshëm për të gjitha kombet e tjera.