Ekskluzivee/ Për Herë Të Parë Alketa Flet P Ublikisht Me Shumë Em Ocione Për Burrin E Saj..


Në 14 J anar, Alketa Vejsiu përmes rrjetit të saj social Inst agram dha për fa nsat lajmin se emri i saj, gjendej mes atyre të grave më të njohura të televizionit italian, të zgj edhura për të prezantuar ed icionin e 70-të të Sanremos.

Në 6 Shk urt, Alketa u ngjit në skenën e teatrit Ariston dhe mahniti p ublikun me prezantimin e saj. Në një intervistë për emisionin “Jo vetëm modë”, në Tv Klan, Vejsiu ka treguar se në pub lik është edhe bashkëshorti i saj. Ajo shprehet se Sanremo është një ëndërr e përbashkët që e kanë finalizuar të dy.

Alketa e ndjen veten shumë me f at, që ka një bashkëshort që e do dhe e mbështet në ë ndrrat e saj, m adje këtë Sanremo ja dedikon eksluzivisht atij.