Ekskluzivee/ Kjo është data kur çdo qytetar i Kosovës do i marr 170 euro

Lajm i madh! Kjo është data kur do ti merrni 170 euro pagë nga qeveria KosovësMinistrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se nga e hëna do të nisë ekzekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar.

Në Ministrinë e Financave po punohet pa orar. Thesari dhe Departamenti i Buxhetit po bëjnë të gjitha përgatitjet që nga e hëna të fillojnë ekzekutimin e pagesave nga Pakoja Emer gjente për qytetarët dhe bizneset.

Kjo është data kur çdo qytetar i Kosovës do i marr 170 euro. Lajm i madh! Kjo është data kur do ti merrni 170 euro pagë nga qeveria KosovësMinistrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se nga e hëna do të nisë ekzekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar.