EIiminoni Qeset Dhe Të Nxirat E Syve Me Këtë Metodë Që Ju Merr 5 Minuta Kohë!

Nëse edhe ju keni një problem të tillë, ne sot do t’ju tregojmë një metodë të thjeshtë dhe natyrale për të eleminuar të nxirat poshtë syve dhe qeset.
Receta me bazë pataten e ëmbël:

Patatja e ëmbël është një agjent shumë i fuqishëm oksidues dhe anti-inflamator, kjo për shkak se përmban shumë ujë dhe ndihmon lëkurën të jetë e shëndetshme dhe e bukur.
Si ta përdorni: Prisni pataten në feta të trasha dhe lëreni të qëndrojë në frigorifer për 10 minuta. Më pas hiqeni dhe vendoseni në…per me teper k1ikojeni re!klamn dhe shikoje,viideon.