Edhe një konkurrent largohet nga Për’puthen, ndersa një tjetër..

Ditën e djeshme Erlindi tregoi se kishte vendosur të linte përfundimisht emisionin “Për’puthen” pas një deebati të ashpeer me opinionisitin, Arjan Konomi.

Ky i fundit aku/ zoi Kristianin se i kishte dhënë Erlindit materiaal që e ka shpërfytyruar.Kristiani e mohoi këtë gjë dhe tha se i ka dhënë çajmacha që përdoret nga shumë njerëz në botë.

Po ashtu, moderatorja e emisionit, Bora Zemani, tregoi se është dashur ndërhyrja e rojeve që t’i largojnë ata të dy nga studioja, para nisjes së emisionin.

Erlindi lajmëroi se kishte ikur vetë nga programi dhe se do të nxirrte në dritë të gjithë të vërteten dhe përmes një postimi ai tregoi se fundmi se bashkë me Kristianin kishin kërkuar që t’iu jepej kohë televizive për të sqaruar të vërteten,ditorja.